WENS, een jong dynamisch bedrijf.

WENS wonen en stylen is al sinds 2009 bezig in het prachtige bosrijke Bergen huizen en villa's te voorzien van persoonlijke uitstraling.

Sabine Gröger weet met haar opleiding tot interieurdesigner en makelaar als geen ander wat er nodig is om een huis verkoopklaar te maken of om er helemaal uw eigen sfeer in te brengen zodat het een thuis wordt.
Met verkoopstyling kan een huis vaak met weinig ingrijpende veranderingen opeens zo verkocht zijn! Hiervoor is meestal geen groot budget nodig! Belangrijk is dat de woning zich op en top naar de potentiële koper laat presenteren.

WENS staat voor Wonen en Stylen. Het Interieur veranderen, sfeer wisselen of alleen een andere kleur in je kamer brengen, met deze problemen kan je bij haar terecht, om advies te vragen en er samen uit te komen, zodat je zich tussen de eigen vier muren weer helemaal thuis kunt voelen. Haar mogelijkheden om een impressie te geven zijn sfeercollages, maquettes of een hele ontwerp in Scetchup.

WENS helpt met het stap-voor-stap plannen, het uitvoeren van een complete interieurstyling van ieders woning en voor elk budget. Of het nu gaat om het uitwisselen van ideeën of het aanpassen van de architectuur binnen het huis: 

Waarom zou je wachten tot je je huis wil verkopen of een nieuwe outfit geven?

WENS maakt van jouw huis een Thuis