WENS Style-Blog

Welkom op de blog van WENS Wonen & Stylen. Hier probeer ik, Sabine, jullie een kijkje te geven in de mooiste interieurs en huizen en natuurlijk nieuws uit mijn projecten. Laat me weten wat je ervan vindt en reageer!

vrijstaand woonhuis, complete metamorfose

Tags: metamorfose, woonhuis, nieuw, deperfecteverbouwing,

complete metamorfose van een vrijstaande woonhuis

Dat is dat leuke aan mijn vak, soms krijg je gewoon kaart blance en dat voor een hele huis. Ik voel me net als bij RTL "De perfekte verbouwing". Maar dan heb ik het nu in handen om het beste uit het huis te halen.Ik geef regelmatig een update. Nu zit ik nog in de schets-schets-schets-schetsfase....



1 September 2023, Gepost door WENS Wonen&Stylen


grote verbouwing, nieuwe keuken



Een nieuwe keuken voor een villa, hiervoor zullen de ruimtes van hal toilet, kantoor engedeeltelijk de woonkamer een andere indeling krijgen, zodat een nieuwe ruimtelijker ontwerp ontstaat.  Het sloopwerk is al gedaan en de opbouwfase is begonnen.

9 August 2023, Gepost door WENS Wonen&Stylen


lekkage badkamer



De fam R. uit Alkmaar schok erg toen de muren van de ruimtes naast hun badkamer nat werden. Er moest een aanemer komen en de lekkage in de badkmaer verhelpen. Bij de werkzaamheden constateerde hij dat meer aan de hand was. De schimmel zat blijkbaar al heel lang en het was nat achter de tegels van de de gehele badkamer.

De badkamer moest kompleet gesloopt worden en achter de tegels kwamen problemen van een ouder lekkage na voren die niet juist was verholpen. De familie moest meteen het huis uit vanwege ongezonde leefomstandigheden. 

De oude badkamer was gedateerd en Wens werd gevraagt om een ontwerp te maken voor een moderne en stoere badkamer, maar wel met het kostenplaatje in de achterhoofd.



1 January 2018, Gepost door WENS Wonen&Stylen


Nieuwe badkamer alleen door restyling



Nieuw badkamer door restyling, hier is goed te zien hoe nieuwe tegels en een strakke wandafwerking een badkamer kan veranderen.
Het budget is soms erg belangrijk, en toch zijn er enorme mogelijkheiden! Vraag Wens, wij helpen graag!



26 October 2017, Gepost door WENS Wonen&Stylen


Mooie badkamer

Tags: social news, verbouwing, badkamer, planning,

Tevredene klanten met een nieuwe badkamer!



14 February 2017, Gepost door WENS Wonen&Stylen


Vakwerkhuis in Duitsland

Tags: renovatie, bouwval, vakwerk,

Een vakwerkhuis in Duitsland moest omgetoverd worden tot een mooi familiehuis. Maar wel binnen het budget!
Wens maakte hiervoor plannen en heeft de uitvoering begleid. De buitengevel is al aangepakt, nu nog verder...
Voor en Na foto's zijn te vinden bij potfolio.



7 February 2017, Gepost door WENS Wonen&Stylen


Een bestaande keuken, mooier en functioneler

Tags: social news, keuken scetch up,

Een bestaande keuken die te weinig ruimte biedt om te werken, geen plek om dingen op te bergen, dus heel onfunctioneel. Dit gaat door Wens verholpen worden. Het budget van de eigenaar is nogal beperkt en er wordt met doe-het-zelf systeembouw gewerkt, zodat het makkelijk gerealiseerd kan worden.



4 January 2017, Gepost door WENS Wonen&Stylen


Tags

social news    keuken scetch up    keuken scetch up   renovatie   renovatie    bouwval    bouwval    vakwerk    vakwerk    verbouwing    verbouwing    badkamer    badkamer    planning    planning      metamorfose   metamorfose    woonhuis    woonhuis   nieuw   nieuw    deperfecteverbouwing    deperfecteverbouwing   


Like WENS

WENS Moodboard